Made@⁰78N - Kläder för liten & stor, handgjorda smycken och lite till
 
Made At 78°N är en enskild firma lokaliserad i Longyearbyen på Spitsbergen, Svalbard.
 
Jag tillverkar och säljer egendesignade kläder, smycken och diverse tygprodukter för vuxna och barn. Den största vikten läggs vid att alla produkter ska ha en genomtänkt idé, vara funktionella och ha en professionell finish. Många produkter har även något lite extra.
 
De material som jag i huvudsak använder mig av är ull och bomull för kläder och tygprodukter. Till smycken använder jag nickelfritt silver, swarowskikristaller, halvädelstenar och färskvattenspärlor.
 
Smyckesserien 'Spitsbergensmycken' innehåller även en liten suvenir från Spitsbergen i form av en liten glasbit som havet genom årstiderna har gett en rund, mjuk form.
 
Alla produkter tillverkas på Spitsbergen, den största ön i norska ö-gruppen Svalbard. De flesta produkter produceras av mig i min lokal i Kunst & Håndverksenter i Longyearbyen. En del tygprodukter med min design produceras av Barents Tekstil i Barentsburg, den näst största byn på Spitsbergen. 
 
Utanför min lokal i Kunst & Håndverksenter finns de flesta av mina produkter till försäljning, och inom kort kommer även en del produkter att finnas tillgängliga via shop online på hemsidan.
På Sølvsten Galleri&Ramme i Blikkhuset i Longyearbyen finns en kollektion av 'Spitsbergensmycken' och andra smycken till försäljning.
 
Kunst & Håndverksenter håller öppet samtidigt som Galleri Svalbard, se öppettider.
Sølvsten Galleri&Ramme är öppet tisdag-fredag mellan 13-17 samt lördag 12-15.